Καλώς ήρθατε στο kal-tsa.gr

01. Ποιοι είμαστε;

Η εταιρία Τσιαχτσίρας Κωνσταντίνος Ε.Ε. με διακριτικό τίτλο Kal-tsa η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη οδός Θεσσαλονίκης 82, Περαία, 57 019, Ελλάδα και εκπροσωπείται νόμιμα, με Α.Φ.Μ. 998099981 στη Δ.Ο.Υ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και Γ.Ε.ΜΗ. 043414406000, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@kal-tsa.gr και τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος 2392039366, ιδρύθηκε το 2009 με πρωταρχικό της στόχο να καλύψει τις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς. Από το 2009 η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εισαγωγών, γεγονός που την καθιστά, μια από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρίες καλτσών σε όλη την Ελλάδα.

Kάλτσες υψηλής ποιότητας

02. Το Όραμά μας

Στη Kal-tsa, το όραμά μας είναι να προσφέρουμε κάλτσες υψηλής ποιότητας στους ανθρώπους ώστε να συνδυάζουν την άνεση και το στυλ στην καθημερινότητά τους. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για όλους τους ανθρώπους της Kal-tsa είναι να μπορούμε να ικανοποιούμε πλήρως τις απαιτήσεις σας.

Η κάλτσα είναι αξεσουάρ. Συμπληρώνει και ολοκληρώνει το ντύσιμο. Επομένως, δίνουμε έμφαση στα σχέδια, τα χρώματα και τη μορφή της, ώστε να ταιριάζει με τις διαφορετικές εμφανίσεις και ανάγκες της σύγχρονης ζωής. Διαθέτουμε πλούσια γκάμα τύπων και σχεδίων ώστε να καλύπτουμε κάθε επιθυμία και διάθεση των πελατών μας. Φροντίζουμε τα σχέδια να ανανεώνονται και να συμβαδίζουν με τη μόδα και την εποχή.

Χονδρική και λιανική πώληση

03. Που απευθυνόμαστε;

Απευθυνόμαστε τόσο σε χονδρικές όσο και σε λιανικές πωλήσεις. Κάλτσες για όλα τα γούστα σε ασυναγώνιστες τιμές με εξαιρετική ποιότητα για όλη την οικογένεια, την γυναίκα και τον άνδρα. Προτεραιότητά μας είναι η σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη προσφέροντας το κατάλληλο προϊόν.

Είμαστε περήφανοι για την πορεία της εταιρίας μας αφού έχουμε αναπτύξει σημαντικές συνεργασίες στον τομέα της χονδρικής πώλησης με μεγάλους πελάτες.

Το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, μας οδήγησε στην δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος (www.kal-tsa.gr) για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών πανελλαδικά.

Η ομάδα της Kal-tsa σας εύχεται μια ευχάριστη περιήγηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.