Παραλαβή από το κατάστημά μας.
Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το όνομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 17:00 από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκης 82 Περαία, 57019

Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη σας κάρτα, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο kal-tsa.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank.

Τρόποι πληρωμής

Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
Μπορείτε να χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, απολαμβάνοντας πλήρη ασφάλεια κατά την διάρκεια της συναλλαγής, καθώς στο kal-tsa.gr χρησιμοποιείται εξειδικευμένο σύστημα κρυπτογράφησης SSL σε συνεργασία mε την τράπεζα Eurobank.

Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.
Στο καταθετήριό σας (μέσω e-banking ή μέσω τραπεζικού καταστήματος) πρέπει να αναγράψτε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας ή τον κωδικό της παραγγελία σας. Στη συνέχεια θα ενημερωθείτε μέσω e-mail από τους συνεργάτες του kal-tsa.gr για τον τρόπο και το χρόνο παράδοσης.

Eurobank IBAN: GR2102600940000060201042380

Εθνική IBAN: GR5801108640000086400454897

Alpha bank IBAN: GR9001407240724002002004169

Πειραιώς IBAN: GR2501722670005267104975032

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: TSIACHTSIRAS KONSTANTINOS

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες με μικρό βάρος ή όγκο οι οποίες δύναται να αποσταλούν με τη συνεργαζόμενη courier.

Η παραγγελία εξοφλείται με την παράδοση της στο χώρο σας, με τη μέθοδο της αντικαταβολής, με επιβάρυνση 1,8 €.

Για τις παραγγελίες οι οποίες ΔΕΝ δύναται να παραδοθούν μέσω courier, (πχ ογκώδη αντικείμενα όπως βαλίτσες κλπ) δεν ισχύει η πληρωμή μέσω αντικαταβολής και η αποστολή των προϊόντων γίνεται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρεία.

Στην περίπτωση αυτή καλείστε να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω ενός από τους παρακάτω τρόπους:

Α) Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Β) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
* Από τη στιγμή που η παραγγελία παραδίδεται στο μεταφορέα ο χρόνος παράδοσης σχετίζεται με τον τρόπο αποστολής:
– Εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί μέσω courier η παράδοση γίνεται εντός 1 έως 3 εργάσιμων ημερών.
– Εφόσον η αποστολή πραγματοποιηθεί μέσω μεταφορικής εταιρείας η παράδοση γίνεται εντός λίγων εργάσιμων ημερών (συνήθως 1-4). Ο ακριβής χρόνος παράδοσης εξαρτάται από το γεωγραφικό διαμέρισμα και την προσβασιμότητα της περιοχής του παραλήπτη.

Από την εμπειρία μας. συνήθως εντός 1-4 ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, παραλαμβάνετε το προϊόν.

Η παραγγελία σας όταν αποστέλλεται με courier θα παραλάβετε το προϊόν στην πόρτα σας με την προϋπόθεση ότι δεν πρόκειται για κάποια δυσπρόσιτη περιοχή. Για δυσπρόσιτες περιοχές θα το παραλάβετε στο πλησιέστερο δυνατό σημείο και πάντα κατόπιν μεταξύ μας συνεννόησης για τη δική σας εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε και με την courier με σκοπό να καλύψουμε και την πλέον απομακρυσμένη περιοχή.

Η παραγγελία σας όταν αποστέλλεται με μεταφορική εταιρεία λόγω του όγκου προϊόντος, θα επικοινωνεί μαζί σας ο οδηγός της εταιρείας για να συνεννοηθείτε για την ώρα παραλαβής κάτω από τον χώρο σας. Το είδος παραδίδεται στο ισόγειο της κατοικίας του πελάτη χωρίς υποχρέωση μεταφοράς σε όροφο.

Επικοινωνούμε ΠΑΝΤΑ μαζί σας τηλεφωνικά για διευκρινίσεις και για την ενημέρωση της παραγγελίας σας.

* Για τη δική σας εξυπηρέτηση και την άμεση παράδοση οι παραγγελίες σας ετοιμάζονται και προωθούνται άμεσα από τους συνεργάτες του kal-tsa.gr προς αποστολή με την προϋπόθεση ότι υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες μας.

** Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν υπό προϋποθέσεις & ενδέχεται να ποικίλουν ανά περιοχή. Εάν πρόκειται για απομακρυσμένη περιοχή και για μεγάλα σε όγκο δέματα το www.kal-tsa.gr καλύπτει την πρώτη αποστολή και όχι τη μεταφόρτωση. Προσπαθούμε για όσες αποστολές είναι δυνατόν να γίνεται μια αποστολή (χωρίς μεταφόρτωση) ώστε να καλύψουμε εξολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών. Στην περίπτωση όμως που χρειαστεί μεταφόρτωση καλείστε να πληρώσετε εσείς τη δεύτερη μεταφορική.